Ilmoitukset ja asiakirjatilaukset

Isännöitsijän todistus ja omistajanvaihdos

Taloyhtiön osakkaana voit tilata isännöitsijäntodistuksen puhelimitse tai sähköpostitse. Todistuksesta peritään tilaajalta isännöintisopimuksemme mukainen veloitus. Kiinteistönvälittäjiltä vaadimme toimeksiantosopimuksen nähtäväksi ennen asiakirjojen luovutusta.

Kun tulet tekemään osakesiirron toimistollemme, ota mukaan verotoimistossa esitetty varainsiirtoveroilmoitus, kauppakirja tai muu vastaava todistus saannosta sekä osakekirja.

 

Lainaosuuslaskelma

Lainaosuuslaskelman saat tilattua puhelimitse tai sähköpostitse. Laskelmasta peritään osakkaalta isännöintisopimuksemme mukainen veloitus. Lainaehdoissa saattaa olla rajoituksia (lisäveloitus) ylimääräisistä lyhennyksistä. Myös hallitus on saattanut määrätä lainaosuuksien maksupäivät. Varmista asia meiltä.

 

Vikailmoitukset

Jos yhtiössäsi on huoltoliike tai talonmies, vikailmoitus ensisijaisesti heille. Kiireellisissä tapauksissa pyydämme teitä soittamaan meille tai ottamaan yhteyttä suoraan alan korjausliikkeeseen, mikäli ette saa meihin yhteyttä, eikä yhtiöllänne ole sopimusta huoltoliikkeen kanssa.

 

Vastuunjako kunnossapidosta ja remontti-ilmoitus

Asunto-osakeyhtiössä noudatetaan lain mukaista kunnossapitojakoa. Suomen Kiinteistöliitto on julkaissut vastuunjakotaulukon, josta ilmenee tarkkaan lain mukainen vastuunjako eri rakenneosille ja laitteille. Yhtiökokous on voinut myös päättää muutoksista ja/tai tarkennuksista vastuunjaossa.

Osakkaan on ilmoitettava yhtiölle kunnossapitotyöstä, joka saattaa vaikuttaa rakenteisiin tai naapurihuoneistoihin. Esim. maalausta ja tapetointia ei tarvitse ilmoittaa. Jos olet epävarma tarvitseeko suunnittelemaasi remonttia ilmoittaa, ota yhteyttä asian varmistamiseksi.

Ilmoitus on annettava kirjallisesti etukäteen ja yhtiölle on annettava kohtuullisesti aikaa ilmoituksen käsittelyyn. Remontti-ilmoituskaavakkeita saat toimistoiltamme tai voit tulosta kaavakkeen alla olevasta linkistä. Osakas vastaa ilmoituksen käsittelystä aiheutuvista kuluista.

 

 

 

Yhtiö valvoo remontit ja osakas vastaa valvonnasta aiheutuvista kuluista. Yhtiö pitää rekisteriä huoneistokohtaisista remontti-ilmoituksista.

 

Vesimittarilukemailmoitus

Voit antaa vesimittarilukemailmoituksen palauttamalla lähettämämme lukemapyyntökaavake tai antamalla tiedot täyttämällä alla olevan linkin kaavakkeen.

 

 

 

Muut asiat

Vastike-, autopaikka, saunavuoro-, asumishäiriö- yms. asioissa pyydämme ottamaan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Esitykset hallitukselle tai yhtiökokoukselle pyydämme antamaan kirjallisesti hyvissä ajoin ennen kokousta.

 

REMONTTI-ILMOITUSLOMAKE (pdf)

VESIMITTARILUKEMAILMOITUS

VESIMITTARILUKEMAILMOITUS

Ponssetie 2

74200 VIEREMÄ

 

puh. 040 838 2255

y-tunnus: 0857596-8

 

 

TIETOSUOJASELOSTE